Verbouw

Één van de kernactiviteiten is het verbouwen en/ of het vergroten van uw woning. Heeft u plannen om uw woning te veranderen of te vergroten, dan werken wij dit graag samen met u uit. Hiervoor verzorgen wij graag voor u een vrijblijvende offerte.

Ook ondersteunen wij u hierbij met advies en verzorgen wij uw bouwaanvraag, in samenwerking met diverse architecten. Bij het vooroverleg en tijdens de verbouwing heeft u als opdrachtgever uiteraard altijd inspraak. Ook is het mogelijk om werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren of in samenwerking met ons. 

Een aantal voorbeelden van verbouwingen zijn;

  • Uitbouw
  • Serre
  • Dakkapel/ dakraam
  • Carport
  • Intern, zoals; de badkamer, keuken of woonkamer

Woonboerderij te Donderen

2015-01/img_1918_1.jpg

In Donderen hebben wij deze boerderij verbouwd. In de boerderij zijn nieuwe houten gebinten geplaatst. Tevens is de achtergevel voorzien van een enorme pui met taatsdeuren.

Woning te Haren

2015-01/voorgevel-nieuw.jpg

Aan 't Harde te Haren is een bestaande woning zowel binnen als buiten geheel verbouwd. Aan de voor- en achterzijde is de woning vergroot d.m.v. een uitbouw. Het dak is voorzien van nieuwe dakpannen. De gehele woning is voorzien van nieuwe houten gevelkozijnen. De indeling van de woning is geheel aangepast.

Aanbouw Holsteinlaan Haren

2014-02/aanbouw-holsteinlaan-haren.jpg

Aan de Holsteinlaan in Haren hebben we een aanbouw gerealiseerd dat de woning met de voormalige schuur met elkaar verbind.

Aanbouw Schipborgerweg Zuidlaren

2014-02/aanbouw-schipborgerweg-zuidlaren.jpg

Aan de Schipborgerweg te Zuidlaren hebben wij een aanbouw gerealiseerd. Daarnaast hebben we een interne verbouw gedaan. In de nieuwe aanbouw is de nieuwe keuken gerealiseerd. De bestaande keukenruimte wordt nu als bijkeuken gebruikt. Het keukengedeelte kan worden afgesloten van het woongedeelte door middel van een pui met een viertal suitedeuren.

Aanbouw Hemstukken Eelde

2012-10/sam_0461.jpg

Aan de Hemstukken te Eelde hebben wij een aanbouw gerealiseerd aan de zijkant van de woning.

Boerderij te Paterswolde

2012-08/dsc02224_5.jpg

Voor een particuliere opdrachtgever uit Paterswolde heeft Bouwbedrijf Wolters de complete verbouwing van een boerderij verzorgd. Hierbij is intern alles vernieuwd en is er een geheel nieuwe kapconstructie geplaatst.

Meer foto's

Aanbouw te Zuidlaren

2012-08/dsc01291.jpg

In Zuidlaren hebben wij een aanbouw gerealiseerd ter uitbreiding van het woongenot.

Meer foto's

Dakopbouw Eelde

2012-08/dsc01486.jpg

In de wijk Spierveen te Eelde hebben wij een dakopbouw gerealiseerd op een bestaande garage. De opbouw heeft een groter vloeroppervlak dan de garage, waardoor er tevens een carport is gerealiseerd.

Meer foto's

Balkon te Delfzijl

2012-08/dsc00357_2.jpg

In Delfzijl is door bouwbedrijf Wolters een nieuw balkon gerealiseerd. Het balkon is in dezelfde stijl herplaatst, en is volledig gemaakt van hardhout.

Meer foto's

Verbouw woonboerderij Onnen

2012-08/dsc01364_2.jpg

In Onnen hebben wij een boerderij verbouwd tot luxe woonboerdrij. Hierbij is het gehele achterste deel van de boerderij verbouwd. Het dak is geheel gerenoveerd, waarbij de sporen zijn verbeterd en het dakbeschot is gerealiseerd. Aan de achterzijde is een aanbouw geraliseerd in eenzelfde stijl als de rest van de woning.

Meer foto's

Verbouw woonboerderij Zuidlaren

2012-01/afbeelding38_2.jpg

In Zuidlaren is een woonboerderij geheel verbouwd. Zo zijn hier twee dakkapellen geplaatst in zowel het pannendak, als in het riet gedekte dak. Daarnaast zijn alle begane grondvloeren vervangen door een schuimbetonvloer met vloerverwarming voor zowel tegels als hout. Het oorspronkelijk vrijstaande gebouw achter de woning, dat voorheen als praktijkruimte werd gebruikt, is verbouwd tot een gastenverblijf en met de woning verbonden door een tussengebouw dat als hal dient.

Meer foto's

Aanbouw te Groningen

2012-01/aanbouw-te-groningen.jpg

In een nieuwbouwwijk nabij Helpman, heeft bouwbedrijf Wolters een aanbouw gecreërd. In deze ruimte is een keuken gesitueerd met een ruime leefruimte.

Meer foto's