Wat doen we

“Nieuwbouw – Verbouw – Onderhoud ”

Bouwbedrijf Wolters is een allround bouwonderneming welke actief is in een breed scala van de bouwwereld. Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar ook een groot aantal bedrijven zijn reeds jaren klant van ons bedrijf. Het bedrijf verricht veel verbouw en onderhoudswerkzaamheden, zo wordt er regelmatig een woning uitgebreid door middel van een uitbouw, een serre, een extra werk- of woonruimte, een nieuwe keuken of bijkeuken, een nieuwe badkamer. Ook komt het regelmatig voor dat we een boerderij compleet verbouwen tot een woning. Wij kunnen het geheel verzorgen van bouwaanvraag tot en met oplevering.

Ook nieuwbouw van vrijstaande woningen en bedrijfsgebouwen is een specialiteit van het bedrijf. Vanzelfsprekend gaan we ook bij nieuwbouw zeer zorgvuldig te werk. Het voorbereidende werk gebeurt deels in onze werkplaats in Eelde. Hier maken we kozijnen, ramen en trappen op maat. Onze opdrachtgevers kunnen kiezen uit allerlei houtsoorten en uitvoeringen. We zijn een traditionele bouwer, maar bouwen geheel naar de wens van de opdrachtgevers.

Een goede service staat geschreven in de dienstverlening van Bouwbedrijf Wolters. We proberen er altijd voor te zorgen dat onze service zover mogelijk strekt. We denken graag met de mensen mee naar aanleiding van hun wensen. Er kan dus geconcludeerd worden dat service en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met ons bedrijf.