Wie zijn we

“Bouwbedrijf Wolters al 100 jaar een begrip in Noord-Drenthe en Groningen”

2012-01/bouwbedrijf-wolters-eelde-noordlaren.jpgIn een straal van pakweg twintig kilometer rond Noordlaren en Eelde hebben een groot aantal opdrachtgevers in de afgelopen 100 jaar (!) al een beroep gedaan op Bouwbedrijf Wolters. Prachtige staaltjes nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie zijn de specialiteiten van de bouwonderneming, die in het jaar 1912 van start ging in Noordlaren. Jan Lukas en Jannie Wolters zijn de vierde generatie eigenaren van het familiebedrijf, dat in mei 2009 uitbreidde met een tweede vestiging op het industrieterrein aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde, vlakbij de bloemenveiling.

De vestiging in Noordlaren blijft operationeel, maar de werkzaamheden zijn grotendeels verplaatst naar de nieuwe locatie in Eelde. Met alle voordelen vandien, ‘We waren er in Noordlaren uitgegroeid’. In het centrum van het dorp was te weinig parkeerruimte en de kleinere opslagruimte was lastig voor leveranciers. Onze nieuwe locatie is zeker weten een grote vooruitgang. Hier kunnen we veel efficiënter werken. Bovendien is de opslagcapaciteit van de nieuwe loods bijna vijf keer zo groot als in Noordlaren.

2012-01/werkplaats.jpgDe ster van Bouwbedrijf Wolters straalt al meer dan een eeuw in de wijde omgeving van Noord-Drenthe en Groningen. Hoge kwaliteit heeft tot een mond-tot-mond-reclame geleid waar het familiebedrijf nog altijd volop profijt van heeft. De opdrachtgevers komen vooral uit plaatsen als Noordlaren, Midlaren, Zuidlaren, Glimmen, Onnen, Vries, Eelde, Haren, Assen en de stad Groningen.

Het verloop onder de vakmensen van het bouwbedrijf is vrijwel nihil, de kennis en ervaring zijn enorm. ‘We kunnen in feite alles realiseren wat met bouwen te maken heeft. We zorgen ervoor dat we zeer nauwkeurig te werk gaan. Bij de oplevering van elke opdracht gaan we alle details samen met de opdrachtgever bij langs, want die moet tevreden zijn.